Sanja Kužet objavila sliku sa plaže, bez trunke šminke: Njeno prirodno lice pokrenulo buru komentara - evo kako voditeljica izgleda, niste mogli ni sanjati da na 0vo liči (Foto)
Breaking News

Sanja Kužet objavila sliku sa plaže, bez trunke šminke: Njeno prirodno lice pokrenulo buru komentara – evo kako voditeljica izgleda, niste mogli ni sanjati da na 0vo liči (Foto)

Sanja Kužet je nedavno dala izjavu koja je pokrenula lavinu komentara. Naime, spekuliše se kako će neki članovi žirija biti prisutni tu još samo ovu sezonu, a naredne godine neće.Ona je bila pitana da li će se ona zadržati u tom takmičenju.

Sanja je bila iskrena, rekla je da ne želi komentarisati odluke svojih kolega, ali da svoju ne može reći godinu unaprijed, jer se nikada ne zna. Istakla je da je na tom mjestu sve dok je sretna, i da je u tom poslu 18 godina, da je do sada naučila kada treba otići i da će otići kad vidi da je to guši.

Ona je sada objavila jednu sliku na kojoj se jasno vidi njeno lice bez šminke, bez filtera, ovo bi se malo koja poznata ženska osoba usudila. Ona je dobila more pozitivnih komentara, što je prirodna i što se ne stidi svoje prirodne ljepote, pogledajte ispod teksta:

Ljudi nisu ni sanjali da je ovako lijepa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *