Lidija Vukičević ispeglala kosu, sada ne Iiči na sebe: Izgleda mlađe nego ikad, njena promjena š0kirala sve - komentari pIjušte
Breaking News

Lidija Vukičević ispeglala kosu, sada ne Iiči na sebe: Izgleda mlađe nego ikad, njena promjena š0kirala sve – komentari pIjušte

Kada pomenemo Lidiju, moramo da kažemo kako je ona jedna od rijetkih glumica koja je zadržala pozitivno mišljenje širokih narodnih masa kada je izgled u pitanju, od početka karijere pa do današnjeg dana. Imate prilike vjerujemo kada čitate članke o ovoj izvanrednoj ženi da čitate samo riječi hvale.

Sada ćete imati prilike da vidite kako ona zapravo izgleda kada svoje prirodne afro guste lokne ispegla i kada svoju kosu samo malo po prajevima uvije u krupne lokne. Naime, ona to naravno nije radila sama, u opisu svoje fotografije s ezahvalila frizerima koji su joj pomogli da napravi ovu izvanrednu transformaciju “za potrebe snimanja” kako je napisala. Pogledajte:

Naime, ljudi su joj pisali smao riječi hvale, rekli su da nisu znali da umije da bude ljepša od onog što su do sada imali priliku da gledaju. Inače ona ima veliki broj pratioca na društvenim mrežama i većinom pozitivne komentare, kako smo već istakli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *