0va žena je rodila sina, pa odmah kćerku od 2 godine dala na usvajanje: Njena sestra se bori za starateIjstvo - "ona je čud0vište, uzeću joj i sina.."
Breaking News

0va žena je rodila sina, pa odmah kćerku od 2 godine dala na usvajanje: Njena sestra se bori za starateIjstvo – “ona je čud0vište, uzeću joj i sina..”

Prenosimo ispovijest koja je izazvala razne komentar, niko ne može da vjeruje kako postoje ovakve žene, i pitaju se svi kako se one uopšte mogu nazvati majkama? Jedna sestra je zatražila pravnu p0moć, ali ako je mouće da ne bude skupa, javno je tražila da je neko podrži.

Ispričala je kako joj teba advokat jer se b0ri za starateljtvo nad sestričnom, a svoju sestru smatra boIesnim čud0vištem. Kako kaže, ouvijek je žejela muško dijete, da li je to zbog muža, ili je to njena želja, niko ne zna. Kada se porodila prvi put, dobili su djevojčicu, a ona je mjesecima bila u depres1ji.

Poslije godinu dana je ostala u drugom stanju i onda je dobila sina, a kad je to vidjela, postala je nevjerovatno drugačija,rekla nam je svima kako ona mora da da svoju kćerku o 2 godine u d0m, na usvajanje, jer se ne mož brinuti o dvoje djece, nema novca. Pom0zite, moIiIa je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *