Popović po prvi put razvezao jezik: Ispričao ono o čemu godinama šuti, evo kako je Jeleni i Dušku u braku iza zatvorenih vrata - spomenuo i djecu
Breaking News

Popović po prvi put razvezao jezik: Ispričao ono o čemu godinama šuti, evo kako je Jeleni i Dušku u braku iza zatvorenih vrata – spomenuo i djecu

Svi smo mi svijesni da se brak Jelene K. i Duška Tošića godinama unazad provlači kroz medije, ali nam to nije ni čudno, jer su oboje javne ličnosti, ona je jako poznata pjevačica a on poznati fudbaler. Do sada su mediji mnogo puta pisali kako dolazi do razv0da između ovog bračnog para, a sada se oglasio i Saša koji je godinama sutio i nije zelio da priča o toj porodici. Jelena je sama isakla sada da se razvode, ali to je bila samo jedna nformacija nakon koje se više ni ona ni Duško nisu oglasili:

Ja moram da kažem kako je i mene informacija o razvodu š0kirala, ne moze da dođe valjda do toga, oni su bili kod mene par dana na jahti i ja sam upoznao tu porodicu, jako su skladni jako složni. Djevojčice su odgojene, kulturne, ta porodica je jača od bilo koje druge, kada ih vidite, skladna.

Moram da kažem kada ih pogledam sa djecom, ovo je prvi put da ne znam, da li djevojčice više vole oca ili majku? Bili su mi jako lijepo društvo. – rekao je Saša i kaže da zbog ovih razloga do sad nije komentarisao njihov odnos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *