Transformacija vijeka - smršao preko 60 kilograma, štikle i šminku više ne nosi: Nećete vjerovati kako danas izgleda Boki 13 - evo i čime se sada bavi
Breaking News

Transformacija vijeka – smršao preko 60 kilograma, štikle i šminku više ne nosi: Nećete vjerovati kako danas izgleda Boki 13 – evo i čime se sada bavi

Svi mi znako ko je Boki 13, on je svojom pojavnom rijaliti programima skrenuo veliku pažnju na sebe. Kada je došao na javnu scenu i počeo da se sminka i oblači kao žena, svi su imali pregršt kritika koje su uputili na njegov račun. On se stojećki izorio sa svim kritikama, ali nikada nismo mislili da će se izboriti sa viškom kilograma sa kojim je uvijek imao možemo da kažemo pr0blema, jer je to i sam javno isticao.

On je bio jako dobar prijatelj sa Divnom Karleušom p0kojn0m majkom Jelene K. a samim tim je u jako dobrim odnosima sa Divom. On se povukao sa javne scene, ali jedno je sigurno, za to vrijeme se bavio isključivo sobom  i svojim izgledom, jer je uspio da izgubi 60 kilograma.

On je rekao kako su štikle sada za njega daleka prošlost, ali da šminku mora koristiti za javnu scenu. Ljudi su komentarisali da je uradio dosta estetskih zahvata na sebi ,počevši od nosa i usta.. Pogledajte malo bolje njegove zadnje slike:

jhjhj

On se idalje bavi medijskim poslom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *