0tkrivena najveća tajna zadruge 5: Dejan nakon pobjede priznao šta kamere nisu snimile, šta se to zataškalo - sve je rađeno u tajnosti
Breaking News

0tkrivena najveća tajna zadruge 5: Dejan nakon pobjede priznao šta kamere nisu snimile, šta se to zataškalo – sve je rađeno u tajnosti

Svi znamo da je prvo mjesto u zadruzi 5 odnio Dejan Dragojević koji je imao ogromnu podršku širokih narodnih masa. Njemu se desila jako l0ša stvar, izgubio je bukvalno život unutar tog rijaliti programa, ali se vratio svojoj porodici. On je sam rekao da je sretan što je sve tako ispalo kako je ispalo i da mu više nije žao ni jednog detalja koji je morao preživjeti kako bi došao opet u svoj Veternik i shvatio težinu porodice.

Naime, on je dao i jednu izjavu koja je svima zagolicala maštu. Pitali su ga mediji šta se to desilo u zadruzi a da kamere to nisu zabilježile, on je rekao prvo kako su oni stalno pod nadzorom i da nema stvari koje kamere nisu zabilježile.

Onda je norvinar rekao ,da li postoji nešto što se prikrilo, preformulisao je pitanje, a onda je Dejan rekao da svi znaju za jedan se*ks koji se desio, jedan od učesnika tog se+ka je bio u finalima, ali to se sakrilo, nisu bili u vezi nikad. Napolju se malo o tome zna, a ja sam o tome jendom pričao kod drveta, pa pronađite, kroz smijeh je rekao.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *