Sram0ta, dok mu žena uživa u Iuksuznoj vili od 5 miliona eura, majka se živa pati: Čekajte samo da vidite gde živi majka Duška Tošića - 0ronuIa kuća, sve je zapušteno
Breaking News

Sram0ta, dok mu žena uživa u Iuksuznoj vili od 5 miliona eura, majka se živa pati: Čekajte samo da vidite gde živi majka Duška Tošića – 0ronuIa kuća, sve je zapušteno

Moramo da kažemo kako su Jelena i Duško dugo godina zajedno. Da li Jelena ima dobar odnos sa svojom svekrvom? Ovo je tema o kojoj se nikada nije pričalo, Duško nikada nije želio da pokreće tu temu, kao ni Jelena.

Ispod teksta ćemo vam ostaviti jednu fotografiju koja je izazvala more l0ših komentara, a na fotografiji se nalazi kuća u kojoj živi majka poznatog fudbalera. Svi znamu da je on kupio vilu za svoju voljenu Jelenu koja košta kako se spekuliše pet miliona eura, a majka mu živi u ovoj staroj kući?

Duško je jednom prilikom rekao navodno kako njegovi ne žele da se ističu i kako su sretni što on ima takav život. Duško kako smo vidjeli par puta na društvenim mrežama često posjeti svoju majku ali nismo vidjeli da se Jelena s tim hvali i da snajka posjećuje svekrvu? Možda njegova mama ne može Jeleni da oprosti sve što Duško može?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *