Konačno otkriven tajni Dalilin plan: Evo s kojim ciljem je ušla u Zadrugu 5, on progovorio o svemu - raskrinkana pred kamerama
Breaking News

Konačno otkriven tajni Dalilin plan: Evo s kojim ciljem je ušla u Zadrugu 5, on progovorio o svemu – raskrinkana pred kamerama

Dalila Dragojević je kako znamo ušla kao udata žena, a sada je sve samo nije udata. Ona je unutar rijaliti programa doživjela razna p0niženja, a za sve je sama sebi kriva. U rijalitiju joj je život težak ali kako smatraju i komentarišu široke narodne mase tek že joj biti teško kad napusti rijaliti, svi će je pIjuvati na svakom koraku i gađati, jer je prije svega nečovjek.

Bane Đokić je bio kako znamo jedno vrijeme učesnik rijaliti programa, rekao je kako smatra da je Dalila prije svega jedna jako zla osoba koja samo sebe gleda, nije njoj stalo ni do Dejana ni do Cara nego do novca, u jednom izlaganju je rekao.

On je bio u rijalitiju kada se sve to dešavalo i kako kaže, Dalila je ušla u zadrugu a prije je imala pakIeni pIan, o svima je prikupila informacije, da bi na kraju ona bila ta koju svi negativno komentarišu. Bumerang iz zadruge 3 joj se vratio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *