"Ceca me je učila kako da..": Sarajlija Alem Bajrović otkrio kakva je Ceca zaista - 0vo niko nije mogao ni da sluti, auu Ceco
Breaking News

“Ceca me je učila kako da..”: Sarajlija Alem Bajrović otkrio kakva je Ceca zaista – 0vo niko nije mogao ni da sluti, auu Ceco

Moramo da kažemo kako su svi puni nekih predrasuda kada je njen posao u Zvezdama Granda u pitanju. Ona je jako uspješna, nije imala prije prilike da sarađuje sa mladim ljudima koji nisu poznati, svi su se pitali da li je prepotentna? Da li je dobra sa kandidatima, a sada se kako vidite u samom naslovu oglasio Sarajlija Alem Bajrović i rekao nekoliko riječi o Ceci koje su zapaIile široke narodne mase svi su ovo poslije komentarisali na svoj način:

On je rekao prije svega da bez obzira na njenu popularnost, ona je s njima bila prijatelj, ponašala se normalno i nikada se nije izdizala. Kako kaže uvijek im je govorila da na sceni i u ovom poslu prije svega moraju da nauče biti dobri ljudi, učila ih je tome rekao je Alem.

On je dodao za kraj da mu je jako puno pomoglo u samopouzdanju kada mu je jedna takva zvijezda rekla da je talentovan i da vidi kako on može postiž uspjeh, dala mu je vjetar u leđa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *