Bogat je i uspješan, otac mu je poznati ginek0log - napokon otkriveno ko je novi dečko Jovane Jeremić: "On je izgubio gIavu za njom, sada su.."
Breaking News

Bogat je i uspješan, otac mu je poznati ginek0log – napokon otkriveno ko je novi dečko Jovane Jeremić: “On je izgubio gIavu za njom, sada su..”

Jovana Jeremić je svima poznata voditeljica, ona je godinama radila na tv happy, a onda je odlulila dati otkaz. Tada se svašta nešto u njenom životu promijenilo, razvela se, a sada je kako prenose mediji u Španiji sa svojim novim partnerom. Izvor blizak voditeljici je rekao kako je njen novi partner Nenad 1992. godište, kako radi u jednom državnom poduzeću, te kako je njegov otac navodno jedan od najboljih ginekologa.

Izvor je rekao da je Nenad oduševljen svim što jeste Jovana, on smatra da je nezamjenjiva. On ima dosta novca, do sada su sve djevojke vežinom željele da budu s njim zbog toga, ali je Jovana drugačija ,tvrdio je on, kako izvor prenosi.

Vjerujemo da će se ubrzo saznati još detalja kada je ovaj odnos u pitanju, jer sve što se vezuje za poznate osobe se jako brzo sazna. Očekujemo i da se povodom ovih navoda oglasi i Jovana, ona svakako voli medijski prostor i pažnju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *