Boba godinama šutio, pa napokon otvorio dušu o svom braku: "Izdržavam nekako tolike godine, nije mi bilo lako da svaki.."
Breaking News

Boba godinama šutio, pa napokon otvorio dušu o svom braku: “Izdržavam nekako tolike godine, nije mi bilo lako da svaki..”

Kada pomenemo Lepu brenu i Bobu, svi znamo da su oni uspješni ljudi koji svoj uspjeh niti mogu niti žele saktiri. Pored toga što su uspjeli da izgrade svoje karijere i svoja imena postave na visoke ljestvice, oni su uspjeli i da zadrže jako dobre porodične odnose, da svoj brak očuvaj dugo godina.

Moramo da kažemo kako je sam Boba u jednom izlaganju rekao da je brak kao jedan kanap i da mu je to njegova baba uvijek govorila, ne može svako kanap vući na svoju stranu, od toga nema ništa, morate stati i dogovoriti se.

Onda je rekao da je njemu i Breni u toku k0r0ne bilo malo teže, nekako su jedva izdržali tu iz0laciju i to zaključavanje jer nisu navikli da imaju odnos gdje su 24 sata zajedno. On kaže da su stalno u pokretu da se požele i odlaze na odmore, jedino tada budu zajedno stalno, ali ovo je svima velika škola, da vide jesu li jedno za druge ili ne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *