Odradilo se nekoliko plastičnih zahvata? Milena Ivanović je prije samo nekoliko godina izgledala potpuno drugačije (Foto)
Breaking News

Odradilo se nekoliko plastičnih zahvata? Milena Ivanović je prije samo nekoliko godina izgledala potpuno drugačije (Foto)

Ona je svima poznata između ostalgokao udovica Olivera Ivanovića, a njeno ime je Milena Ivanović Popović. Ona je do sada sve krla od širokih narodnih masa, ali je prije nekoliko dana donijela odluku da se prestane kriti i otkrila da je u emotivnoj vezi sa Igorom Jurićem. Izvor blizak ovom paru je otkrio da oni nisu od jučer zajedno, nego da oni nešto više od godinu dana žive zajedno, ali da su nekako oboje uspjel ito da skriju od medija, što nije jednosavno.

Ona je objavila i sliku na njoj su njih dvoje  au opisu fotografije je napisala Ijubav. Kako sep okrenula voa tema, tako se pokrenula i tema oko njenog izgleda, jer kada pogledate sada fotografiej koje objavljuje i kako izgleda, bit će vam jasno da ne liči na onu “staru sebe”. Ispod teksta ostavljamo jednu noviju fotografiju i jednu od prije par godina.Da li je u pitanju fotošop, dobra šminka ili previše 0peracija? Ne znamo, procijenite sami:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *