Na Instagramu avion, a uživo prikoIica: Staniju sreli u centru Beograda, njeno izdanje naišlo na 0štre komentare - "ne Iiči na djevojku sa malih ekrana" (Foto)
Breaking News

Na Instagramu avion, a uživo prikoIica: Staniju sreli u centru Beograda, njeno izdanje naišlo na 0štre komentare – “ne Iiči na djevojku sa malih ekrana” (Foto)

Stanija je svoju popularost dostigla tako što je objavljivala prvobitno provokativne slike, pa je tako dospjela u rijaliti progra, Farma doakle vuče veliku popularnost i danas dan. Ona je tu osvojila prvo mjesto, svi znamo da su ona i Kristijan bili  ucentru pažnje, bili nosioci rijalitija kako se to kaže u njihovom svijetu. Ona je poslije postala jako cijenjena i popularna, ali da stvari budu gore, ona objavljuje javno jako pr0v0kativne slike ima veliki broj pratioca na društvenim mrežama, a djevojčice žele da postanu kao ona kada porastu.

Da sve to nije tako savršeno kao na društvenim mrežama pokazala je jedna žena koja je srela Staniju u centru Beograda kako piše u samom naslovu i slikala je, kako vidite ispod teksta, na nogama je imala papuče, sve to nije išlo uz torbicu koju je nosila, a o ostatku stajlinga nisu željeli ni da komentarišu. Pogledajte i smai, ljudi su pisali kako je uživo kao prik0lica a na instagramu kao avion:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *