Pogledajte novi izgled Iuksuzne vile Jelene Karleuše na Dedinju: Pjevačica i njen muž nisu žaIiIi para - garderober je veličine stana (Foto)
Breaking News

Pogledajte novi izgled Iuksuzne vile Jelene Karleuše na Dedinju: Pjevačica i njen muž nisu žaIiIi para – garderober je veličine stana (Foto)

Jelena Karleuša je poznata po svojim vilama i skupim stvarima. Ona je dugo godina na javnoj sceni, pa nas i nečudi što je sebi u životu mogla sve priuštiti jer je za ove godine zasigurno zaradila ozbiljne sume novca, što mnoge njene kolegice nisu uspjele, niti će kada uspjeti.

Ona je kao što znamo zajedno sa svojim suprugom koji je jednako poznat fudbaler Duško Tošić i koji jednako dobro zarađuje kupila vilu koja se nalazi na Dedinju od Dragana Stojkovića Piksija. Oni su tu vilu uredili, a sada su do medija i javnosti došle neke slike koje obaraju s nogu kako sve to zajedno izgleda, vjerujemo da su svi oduševljeni i da bi svi voljeli imati ovako luksuznu kuću, tačnije vilu.

Svim ženama je najviše pažnje privukao garderober poznate pjevačice, a kad bolje pogledate  i jeste veliki i neobičan. Rijetko ko može sebi da priušti tako veliki garderober na takvoj lokaciji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *