Odgovor dječaka je oborio Srbiju sa nogu, cijeli se region smije: Pitali su dječaka kako se zove čovjek koji je na vlasti Srbije - on je rekao.. (Video)
Breaking News

Odgovor dječaka je oborio Srbiju sa nogu, cijeli se region smije: Pitali su dječaka kako se zove čovjek koji je na vlasti Srbije – on je rekao.. (Video)

KAda pomenemo djecu moramo da pomenemo i to kako su oni najčišća bića na planeti zemlji. Djeca su iskrena, ne znau da lazu i sve što čuju smatraju istinom. Danas kao što po samom naslovu vidit donosimo izjavu koja je godinama unazad pravi hti na društvenim mrezama. Radi se o jednom dječaku koji je jasno rekla kako se zove čovjek koji je na vrhu neke drzave?

On je vjerovatno negdje u toku nekih razgovora čuo kako stariji komentarišu kako su ljudi na vlasti zapravo I0povi i onda je dječak rekao da se čovjek na vlasti zove I0pov, da on zapravo ne zna njegovo pravo ime, ali da on zna da mu je i to ime. Moramote da pogledate ovaj video snimak, koji je poslije bio podrzan iskrenom emocijom od mnogih ljudi. Naravno bilo je i onih koji su pisali kako ga roditelji pogrešno uče od početka da gleda na p0litiku, ali on je samo dijete:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *