Sin mu je preminuo od Ieukemije, a 0vo je unuka Ljubiše Samardžića: Zove se Sara i izrasla je u pravu ljepoticu - 0vo morate vidjeti
Breaking News

Sin mu je preminuo od Ieukemije, a 0vo je unuka Ljubiše Samardžića: Zove se Sara i izrasla je u pravu ljepoticu – 0vo morate vidjeti

Ljubiša je svoj život morao nekako ljudima dati na tacni, jer tako to ide kada ste javna ličnost. Svi znamo da se njemu desila tra.gedija kada je njegov sin Dragan preminuo u 34 godini, jako mlad i on je rekao kako to nikada nije mogao prežaliti i da ta b0l zauvijek ostaje u srcu čovjeka, jer je ostatzi bez djeteta nešto najg0re što se živm čovjeku može desiti.

Prije nego pokažemo njegovu unuku Saru koja je izrasla u pravu ljepotiocu, moramo da se prisjetimo da  je Ljubiša, poznati glumac napusti ovaj svijet  8. septembra 2017.  i on je sahranjen u porodičnoj gr0bnici gdje se nalazi i njegov sin, prenosili su i tada kao i sada mediji.

Njegova unuka je kako kažu pravi model ali za svijetske scene, ima lice koje je rođeno za fotoaparate a kako saznajemo tim se i bavi. Ispod ovog teksta možete da i sami vidite kako izgleda unuka o Ljubiše, velikog glumca:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *