Nije žalila novac za pIastičara: Evo koliko se Katarina Grujić promijenila od 2012. godine - bila je hodajuća katastr0fa
Breaking News

Nije žalila novac za pIastičara: Evo koliko se Katarina Grujić promijenila od 2012. godine – bila je hodajuća katastr0fa

mo je svaka pjevačcia imala određene promjene na svom izgledu, ali sve su one to uradile i javnost je nekako mogla da isprati njihove promjene osim Katarine Grujić. Katarina je jedna od rijetkih koje su se pojavile na javnoj sceni sa već urađenim operacijama, ali kako stvari stoje kroz sve ove godine je donijela odluku d auradi još nekoliko korekcija jer joj se njeno tijelo i njen izgled idalje nisu sviđali.

Kako vidite ispod ovog teksta smo našli neke slike koje je ona krila od javnosti ,kak ovidite i na ovim slikama je ona imala određene zahvate, ali bez obzira na to, onane liči na ovu djevojku, to jeste ženu od danas. Kako li je ona onda izgledala prije ijedne operacije. Katarina je mnogo puta istakla da je njen život njena stvar i da nema u planu da se povodom stvari koje joj niko nije plati pravda širokim narodnim masama.

Ona nikada nije ni krila da voli sebe baš takvu kakva je sada, a da bi došli do toga, kako ona kaže morate da promjenite sve što na sebi ne volite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *