Ivan Ivanović je g0vno - Pajkić osuo paIjbu po voditelju, a onda se umiješala Vila: "Zbog 0vog što je rekla on će nju da napadne" rekao je Lav
Breaking News

Ivan Ivanović je g0vno – Pajkić osuo paIjbu po voditelju, a onda se umiješala Vila: “Zbog 0vog što je rekla on će nju da napadne” rekao je Lav

Lav i Vila  su gostovali u jednoj emisiji a sada o njihovom gostovanju bruje svi mediji. Njima je razna pitanja postavljala voditeljica, a oni su javno progovorili na brojne teme i š0kirali široke narodne mase. Kako vidite u samom naslovu, izazvali su veliku pometnju i privukli veliku pažnju medija nakon nekih rečenica.

Između ostalog voditeljica je željela da potvrdi neke njihove izjave koje su dali davno u drugim emisijama, a Lav je kako svi koji prate njegov rad jednom prilikom rekao kako smatra da je Ivan Ivanović g0vno pa ga je pitala da li idalje to misli.

On je bez zastajanja i razmišljanja odgovorio sa da na ovo pitanje, kao i njegova sestra koja se složila sa mišljenjem brata. Šta je tada sve rekao možete sami da od riječi do rijeli pročitate u nastavku teksta, jer vam prenosimo njegovu izjavu ucijelosti:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *