Seki stigle kokoške, evo na šta je spaIa, svi joj se smiju: Pjevačica namontirala kućicu za pijetla, koke i piliće! (Foto)
Breaking News

Seki stigle kokoške, evo na šta je spaIa, svi joj se smiju: Pjevačica namontirala kućicu za pijetla, koke i piliće! (Foto)

Seka Aleksić je bila gost u jednoj emisiji pa je provorila o famoznom kokošinjcu koji je montiran u dvorištu njihove vile. Ona je rekla kako želi svoju djecu da nauči svemu, da vole i domaće životinje, a taj kokošinjac je dobila od svog Veljka na poklon. Istakla je u toku izlaganja da je uzela 10 kokoši i 2 pijetla, smatra da je to sasvim dovoljno da dva dječaka koju su bili odušeljeni kada su ih vidjeli.

Seka kaže da je izrazila želju da ima bukvalno svaku odmažću životinju u svom dvorištu, ona kaže da njeni sinovi jako vole životinje a da i ona sama žvi za životinje, da im pomaže i da ih hrani, ali Veljko je rekao da moraju ići polahko i da ne mogu odmah sve da uzmu.

Ona kaže da  će pustiti sinove da se polahko počnu brinuti o kokošima uz njihovuo nadgledanje naravno jer su još mali, neka steknu naviku i za to, a kada odrastu neka odluče da li će da žvie na selu negdje ili u gradu, bitno je da sve znaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *