Oženio se Mustafa Sandal: Evo kako izgleda njegova nova žena, s njom je preboIio Eminu - "sreća pa se razveo, 0va nije pIastična kao Emina"
Breaking News

Oženio se Mustafa Sandal: Evo kako izgleda njegova nova žena, s njom je preboIio Eminu – “sreća pa se razveo, 0va nije pIastična kao Emina”

Svi mi znamo ko je Mustafa, jer je on bio u braku sa našom pjevačicom Eminom Jahović. Iako se sve činilo ka savršeno, oni su samo jednog dana odlučili da objave svoj razvod a o tome se nije previše po mediji spekulisalo, jer oni nisu željeli da pričaju o tome. Svako od njih je nastavio da vodi svoj život.

Kako sada prenose mediji Mustafa ne samu, da pače, on se već i oženio i to sa dvije decenije mlađom Melis. Moramo da kažemo da će se od 10 do 12 juna održati svadba i da je na nju pozvano oko 80 zvanica. Oni su pozvali samo najbliže ljude, ali su zato isplanirali da sve traje dva dana, kako smo naveli u predhodnom tekstu.

Naime, Emina je povodom te  noći također objavila kako nazdravlja,a svi se pitaju šta li je to ona slavila, da li novi brak svog suprua ili? Mnogo puta je rekla da je to za nju prošlost, ali sujeta je čudo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *