“Odlučila sam da se moja karijera završi.." Marija saopštila tužne vijesti, 0vo niko nije očekivao: Evo koji je razlog, auu (Video)
Breaking News

“Odlučila sam da se moja karijera završi..” Marija saopštila tužne vijesti, 0vo niko nije očekivao: Evo koji je razlog, auu (Video)

Marija šerifović je jedna od onih pjevačica koja svojim glasom osvaja srca širokih narodnih masa. Ona nije jedna od onih koje moraju da nose kratke haljinice, a rto je dokaz da postoje još uvijek ljudi koji cijene kvalitetnu muziku i dobar glas, da nisu svi opterećeni samo vanjskim izgledom.

Ona je kada je počela k0r0na otvorila svoj kanal gdje je snimala razne video klipove, ali sada je objavila jedan koji je srušio svijet mnogim njenim pratiocima. Istakla je da je kraj, da se njena karijera kao nekog ko snima klipove završava, da želi i mora a se posveti svom novom albumu i da mora da se sjeti ko je ona zapravo, a ona je pjevačica:

Kako vidite i čujete, Marija je na jako lijep način odlučila da se odjavi, da se pozdravi sa svima i zahvali onim koji su je sve ovo vrijeme pratili i podržavali. Vjerujemo da joj je sve ovo bilo zanimljivo, ali ona nema toliko vremena, ponovo se sve pokrenulo poslije k0r0ne i sada ima jako puno obaveza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *