Bila sam mu Ijubavnica, Goca je htjela da me unakaazi: Cuca otvorila dušu o Šabanu - "vodio me u Krčedin i hotelske sobe, voIio me više od svoje žene.."
Breaking News

Bila sam mu Ijubavnica, Goca je htjela da me unakaazi: Cuca otvorila dušu o Šabanu – “vodio me u Krčedin i hotelske sobe, voIio me više od svoje žene..”

Svi mi znamo da je kralj narodne muzike u nekoliko navrata bio meta spekulacije i medijskih natpisa kada je Cuca u pitanju. Oni su negodovali ispočetak da li imaju ljubavnu vezu, ali je poslije on u nekoliko navrasta od strane medija bio slikan i snimljen s njom u društvu , što je svima dalo za pravo da pričaju kako su Ijubavnici.

Prošle su tri godine od kako on nije s nama, ali jedna činjenica nikada ne prolazi, to je sjećanje. Njega se svi idalje sjećaju sa dozom boIa i nikada ga nećemo zaboraviti.Sada je progovorila o njihovom odnosu, iako je kako kaže nastavila svoj život, nikada ga neće zaboraviti i zauvijek će ga voljeti kao što ga je voljela i dok je bio među nama.

Ona kaže da je imala status Ijubavnice ali da je volio više od svoje žene, da je vodio u Krčedin, a svi znaju koliko on voli to mjesto. Istakla je da je i Goca radila sve da ih razdvoji, čak je željela da je navodno unakaazi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *