Mina Vrbaški slagala sve - uopšte nije medicinska sestra kako se hvalila, direktorica klinike rekla šta ona ustvari radi, ovo je sramota
Breaking News

Mina Vrbaški slagala sve – uopšte nije medicinska sestra kako se hvalila, direktorica klinike rekla šta ona ustvari radi, ovo je sramota

Svima je itekako bilo čudno kako je moguće da neko ko nema uopšte završenu medicinsku školu može da radi na klinici, ali sada je istina isplivala na vidjelo konačno.

Mina Vrbaški se javno hvalila prije ulaska u Zadrugu kako radi u popularnoj klinici, a srbijanski mediji su potom odlučili da kontaktiraju doktoricu Stojmenović koja je inače direktorica klinike gdje je Mina zaposlena.

Kad su je upitali a koji su to kriterijumi po kojima se zapošljava, obzirom da je ona dobila posao a nema medicinsku školu završenu, direktorica je rekla kako je Mina radila na poslovima zakazivanja, evidentiranja pacijenata kao i naplate usluga koje su pružane u klinici, a ne treba vam medicinska sprema za takve stvari.

Mina niti jednog trenutka nije pružala pacijentima medicinske usluge, nego je za to bilo zaduženo medicinsko osoblje.

Mina Vrbaški spada u jednu od najkontroverznijih Zadrugarki, bila je u prvoj sezoni kao maloljetnica, a imala je i veliki broj veza.

Aki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *