11 godina je starija od Ibre, rodila mu je dvoje djece već, gazi u 6. deceniju - izgleda dobro brutalno
Breaking News

11 godina je starija od Ibre, rodila mu je dvoje djece već, gazi u 6. deceniju – izgleda dobro brutalno

Nevjenčana supruga legendarnog Zlatana Ibrahimovića, Helena Seger, čije prezime na švedskom znači “pobjeda”, nije kao druge poznate poznate ličnosti. Ona se razlikuje poprilično od svih njih

Ne troši previše vremena na izgled, priznaje da ima prevelike usne i prekratke noge, bolje se osjeća u farmerkama nego u dizajnerskim haljinama, ne voli šoping, nema sobaricu, uživa u vožnji na motoru i rijetko daje intervjue.

Atraktivna plavuša sa kojom je fudbaler  proveo više od decenije je diplomirani ekonomista, a kao marketing menadžer radi za “Swatch” i “FlyME”.

Uvijek je govorila da je novac nije bio razlog njene veze sa Ibrahimovićem, jer je, kako je rekla u jednom intervjuu, sve što ima, sama zaradila. Veza Helene i Zlatana izaziva veliku pažnju javnosti.

Prije nešto više pd četiri godine neki mediji su pisali da su Helena i Zlatan pred raskidom. Razlog su bili njegovi odmori sa kolegama. Svi su se pitali gdje mu je partnerica u svemu tome.

Bila sam loše raspoložena i vikala sam na njega. Mislim da mu se dopalo i je zato odlučio da me zbari- otkrila je u jednom intervjuu.

Aki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *