Prvo ju je razvaIi0 a potom najavio raskid - Car nikad žešće nije iskoristio Dalilu, a 0no što joj je uradio sve je š0kiralo (video)
Breaking News

Prvo ju je razvaIi0 a potom najavio raskid – Car nikad žešće nije iskoristio Dalilu, a 0no što joj je uradio sve je š0kiralo (video)

Svima nam je dobro poznato to kako je rijaliti emisija koja se posljednjih nekoliko godina prikazuje sa mnogo uspjeha na našim TV ekranima.

Zadruga je naš najpopularniji rijaliti format na ovim prostorima, već pet sezona uspješno traje, a mnoge simpatije je pobrao ovaj format.

Jedan od najkontraverznijih učesnika u rijalitiju je Dalila Dragojević, koja je pokazala kako jedna žena ne treba da se ponaša.

Dalila i Filip Car su ove godine bili u glavnim ulogama u rijalitiju Zadruga, imali su samo još jednu akciju u nizu, a ako je suditi prema onome što smo imali priliku vidjeti i čuti, vrlo je moguće da će doći do raskida bude li problema.

Car je rekao ukoliko ne bude išlo prvih pet šest dana, da neće dalje nastaviti.

Potom se derala Dalila na njega kako on s njom spava i ima odnose, a ponaša se tako, da nije ona budaletina kao druge. Čujte i sami!

 

Aki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *