Bekim je nekad bio najljepši Jugosloven, a ovako danas izgleda njegova unuka - oči će vam stati kad vidite, prava ljepotica
Breaking News

Bekim je nekad bio najljepši Jugosloven, a ovako danas izgleda njegova unuka – oči će vam stati kad vidite, prava ljepotica

Kćerka mnogo poznatog para Uliks Fehmiua i Snežane Bogdanović se rijetko pojavljuje u javnosti. Njeno ime je Nika, a ona ima 25 godina i smatra se vrhunskom ljepoticom.

Inače, Nika se rodila u Nju Jorku prije 27 godina. NJeni roditelji su prije 28 godina se preselili u Nju Jork zbog posla. Nika ne samo da ima poznate roditelje, nego ima popularnu baku i slavnog djeda, a oni se zovu Branka Petrić i Bekim Fehmi.

Na Fakultetu za internacionalne odnose i ljudska prava je diplomirala Nika, ona u filmskoj industriji danas radi. Pisala je nekoliko scenarija i režirala kratke filmove u Nju Jorku.

Bila je modni fotograf, pomoćnica urednika na nekoliko projekata kako u Nju Jorku tako i u Srbiji. Ona je stvarno ljepotica, vidi se taj gen koji je naslijedila od svojih roditelja, a njen djed Bekim se nekada smatrao jednim od najljepših Jugoslovena u bivšoj Jugoslaviji.

Evo kako Nika Fehmiu danas izgleda, pogledajte i sami:

Aki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *