Sara djeci pre.rezaIa vrat0ve - čuli vrisku policajci, a u kući stravičan prizor
Breaking News

Sara djeci pre.rezaIa vrat0ve – čuli vrisku policajci, a u kući stravičan prizor

Dugo vremena nismo pisali o crnoj hronici, ali danas smo odlučili da napišemo jedan članak o tome. Naime, kao što možete iz naslova pročitati, majka po imenu Sara Vej Bols koja dolazi iz Mičigena je napala dvoje djece, jednogodišnjeg dječaka i trogodišnju kćerku.

Uhapšena je od strane policije koja je čula vrisku iz njezine kuće. Sarina porodica je bila mnogo zabrinuta jer nisu mogli dobiti Saru nekoliko dana, zvali su je na mobilni telefon, a ona se nije javljala.

Policiju su pozvali da provjere samo, da prođu pored njene kuće, da vide je li sve u redu. Tada su čuli djevojčicu kak ovrišti, pa su odlučili da provale u kuću, a tamo su zatekli užasan i stravičan prizor.

U kadi su bila djeca, a majka je iznad njih stajala krvava, jer im je vrat prerezala. Ona je i na policajce nasrnula prilikom hapšenja, a lišena je slobode, počela je da bunca, govorila je da žuri u banku, da mora tamo stići.

Djevojčica je prevezena u bolnicu, imala je manje posjekotine, smjestili su je u bolnicu, a doktori se i dalje bore za život malenog jednogodišnjeg dječaka.

Aki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *