24-godišnjak ima partnerku 61-godišnju bakicu - ja nisam s njom radi para, zna 0na šta radi
Breaking News

24-godišnjak ima partnerku 61-godišnju bakicu – ja nisam s njom radi para, zna 0na šta radi

Baka po imenu Šeril Mekregor ima 61 godinu i dolazi iz Džordžije, SAD. Ona ima 7 djece, dobila je i 17 unučadi, ali njen zaručnik je mlađi čak 37 godina od nje.

Kjuren Mekejn je imao samo 15 godina (danas ima 24) kad su se upoznali u restoranu brze hrane, radio je tamo, a bakica je dolazila u posjetu sinu koji je vodio restoran. U to vrijeme nije bilo među njima nikakvih romantičnih osjećaja, navodi popularni medij Daily Mail.

Kasnije, Kjuren je dobio tokaz, a oni su izgubili kontakt, sve do decembra 2020. godine kad je ušao u prodavnicu gdje je Šeril radila kao blagajnica.

Ona je uvijek bila sretna, ali je taj dan plakala. Kjuren ju je upitao što plače, šta je bilo, a Šeril se uzrujala jer je objavila kako pleše na svom TikTok nalogu, a dobila je veliki broj negativnih komentara.

On je nju tješio, a poslije su snimili zajednički video gdje plešu, i dobili su preko milion lajkova na video zapisu. Kasnije su se zbližili i zaljubili su se. Oni su se na duhovnoj razini zbližili, povezuje ih određena vibra.

Promoviraju i svoju vezu na Only Fans stranici, a tamo mogu da zarade dosta novca. Kjuren je napravio i vlastiti TikTok nalog, ima skoro milion pratioca, a to je nešto što mu lijep prihod donosi. Rekao je da nije s njom radi para, nego iz ljubavi.

 

Aki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *