Njene cipele koštaju 200 hiljada eura, a tašna joj vrijedna kao 2 stana u Beogradu - za samo 1 stvar je pola miliona dolara dala
Breaking News

Njene cipele koštaju 200 hiljada eura, a tašna joj vrijedna kao 2 stana u Beogradu – za samo 1 stvar je pola miliona dolara dala

Ovih dana ponovo se u javnosti spominje Dijana Janković koja je poznata javnosti kao Didi J, ona je neko ko radi na inostranoj karijeri, i ne mari uopšte koliko novca troši.

Upriličila je prošle godine veliku glamuroznu rođendansku zabavu, sada je Didi rekla da snima duetsku pjesmu sa NBA zvijezdom i reperom Andreom Dramondom.

U luksuznoj vili u Majamiju je snimljen spot, inače ima ogroman bazen u kojem je plesala Didi u kupaćem kostimu, sada se priča kako je pola miliona dolara dala za realizaciju ovog projekta.

Inače, Dijana Janković ne priča mnogo o privatnom životu, osim da je u braku sa Danijelom Rokvićem, ona voli da uživa u poklonima koje dobija od njega.

Ne štede ni jedno ni druge kad je u pitanju odjeća ili neki drugi predmet, Dijana je rekla da ima preko tristo pari cipela, ima neke koje su vrijedne i 200 hjiljada dolara.

Ima i Hermes birkin bag u svojoj kolekciji, tašna koja košta kao dva stana u Beogradu.

Aki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *