Spriječena tr.agedija na vjenčanju: Svekrva pokušala da 0truje snahu na podmukao način - mladoženja pred svima urIao na majku (Video)
Breaking News

Spriječena tr.agedija na vjenčanju: Svekrva pokušala da 0truje snahu na podmukao način – mladoženja pred svima urIao na majku (Video)

Moramo da kažemo kako se u svijetu dešavaju razne stvari, a danas prenosimo jednu koju preuzimamo od novina po imenu The Sun. The Sun je istakao kako je Kejli  snimila na jednoj jako praćenoj društvenoj mreži šta s esve može desiti u toku organizacije jednog vjenčanja.

Navodno je u video koji ćete i sami imati prilike da vidite prije rekla da je vidjela razne stvari na vjenčanjima, ali kad aje svekrva pokušala da ub1je svoju budužu snahu je zapamtila. Ona kaže da joj je dvala kolač sa kokosom, a njen sin, mladoženja se derao na majku i govorio da je mogla da je 0truje jer je mlada kako kaže alergična baš na kokos.

Da li je sve ovo bilo slučajno ili namjerno? Pitaju se široke narodne mase. Pogledajte u nastavku video snika gdje je djevojka sve jasno rekla, ovaj video je u jako kratkom vremenu postao popularan zbog sadržaja:

@_cal_cifer Reply to @baileybuttars She was nuts. #weddingplanning #motherinlaw #storytime #weddingvenue #weddinghorrorstory #weddingtiktok #motherinlaw ♬ original sound – Callie

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *