Š0k u emisiji uživo, nema nazad: Rada Manojlović otkrila pravu istinu o poslu Mine Vrbaški na kIinici, auu - "Vlasnik te klinike je.."
Breaking News

Š0k u emisiji uživo, nema nazad: Rada Manojlović otkrila pravu istinu o poslu Mine Vrbaški na kIinici, auu – “Vlasnik te klinike je..”

Moramo da kažemo Kako je Mina Vrbaški ušla kao maloljetnica u rijaliti program prije par godina i svi smo imali prilike da čujemo s čim se bavila, jer je ustala i javno sve to priznala. Ona je poslije toga nastavila da bude rijaliti učesnica, ne baš za primjera, a poslije zadnje sezone je donijela odluku da krene nekim drugim putem, da se popravi.

Sada je prije ulaska u novu sezonu bila gost sa Radom Manojlović u jednoj emisiji gdje je istakla kako je sretna jer je nakon toliko godina našla sebe, zaposlila se na jednoj privatnoj klinici, a nakon izlaska iz Zadruge 5 nastavlja s tim poslom, kaže da će ići i u školu za to, mora položiti samo određenu razliku predmeta, ali se raduje tome.

Rada je tada priznala nešto što je mnoge iznenadilo, rekla je kako je zapravo vlasnik te klinike njen dugogodišnji prijatelj i kako joj je rekao da je Mina za par dana shvatila i prihvatila sve ono što mjesecima ljudi ne umiju da shvate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *