Car u l0šem stanju nakon njene diksvaIifikacije: Obezbjeđenje uIetjelo, duboke raane po licu - nema nazad, gotovo je (Video)
Breaking News

Car u l0šem stanju nakon njene diksvaIifikacije: Obezbjeđenje uIetjelo, duboke raane po licu – nema nazad, gotovo je (Video)

Moramo da kažemo kako je od početka rijaliti programa Filip Car imao neke čudne izbore. Naime, on je odlučio da uplovi u emotivni odnos sa udatom ženom ,koji ga je koštao kako odnosa sa porodicom, tako i cijelokupne osude koju je doživio i koju kako vidimo iz dana u dan idalje doživljava.

Moramo da istaknemo kako je on  zapravo bio poslije Dalile u vezi i sa Majom, poslije njenog ulaska u rijaliti. On i Maja su imali vezu i van rijalitija, o tome se dosta pisalo, ali da je njihov odnos bio pomalo b0Iestan, svi se slažu:

Kako vidite on ne prestaje da priča o Maji, uvijek je provuče kroz neku priču. Ovdje se prisjetio trenutka kada je bila diskvalifikovana, nakon što mu je nanijela ozbiljne p0vrede po Iicu, koje možete vidjeti na oficijalnoj stranici zadruge, jer se to nije moglo sakriti. On je sam ovdje priznao da je Maja radila gr0zne stvari, ali da joj nikada nije vratio. Đedović ga je podržao.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *