P0ginuIa je mjesec dana nakon porođaja, a od tada su prošle 22 godine: Evo kako danas izgleda kćerka Ene Begović - ista mati, prirodna Ijepotica (Foto)
Breaking News

P0ginuIa je mjesec dana nakon porođaja, a od tada su prošle 22 godine: Evo kako danas izgleda kćerka Ene Begović – ista mati, prirodna Ijepotica (Foto)

Kao sto vidite u samom naslovu danas ćemo pisati o glumici koja je vrijedna svakog slova, svake pozornosti. Ena Begovic nije s nama vec 22 godine, to je jako puno vremena za sve one koji su je poznavali, za njenu porodicu i prijatelje..

Moramo da kažemo da je bila nestvarno lijepa, zena koja je dobijala razne poslovne ponude, a pekuliše de da je odbila da glumi u Hollywood-u. 2000 godine na ljeto je ova prelijepa hrvatska glumica imala jedan foto šuting sa svojom kćerkom za jedne novine, a ta fotografija se nalazi upravo na naslovnom dijelu ovog članka.

Svi su bili iznenađeni sa gub1tkom ove zene, u najboljim godinama, ali ono sto je sve iznenadilo je izgled njene kćerke danas. Ona je ista svoja majka, prelijepa plavuša koja zrači otmjenošću.Josip je njen suprug s kojim je dobila kćerku, a on je sada postavio svoju mezimicu na drustvene mreže, pogledajte i sami:

Njeno ime je Lana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *