Ma dupIo je bolja od Cece, prirodno lijepa žena, a tek da vidite tijeIo, auu: 0vako danas izgleda Željkova prva žena - rodila mu četvero djece (Foto)
Breaking News

Ma dupIo je bolja od Cece, prirodno lijepa žena, a tek da vidite tijeIo, auu: 0vako danas izgleda Željkova prva žena – rodila mu četvero djece (Foto)

Kada pomenemo ŽeIjka, moramo da kažemo kako se za njega uvijek vezuje Ceca i njihovo dvoje zajedničke djece, Anastasija i Veljko, malo ko spominje njegovu prvu suprugu koja mu je kao što smo istakli u samom naslovu rodila 4 djece.

On je jednakovolio svu svoju djecu, ali naravno da je najviše pažnje pridavao Ceci, da je p0živio još oni bi napravili još veći uspjeh ali nije se dalo. Ona potiče iz mjesta po imenu Žitorađje, i mnogi se slažu da nije bilo Željka nikada ona ne bi sama mogla da postane ovolika zvijezda i da se izb0ri za svoje mjesto pod zvijezdama, ali je bila mlada i pametna.

Željko je i sa svojom prvom ženom Natalijom bio u braku ne malo, to je trajalo punih 13 godina, bili su sretni i na svijet donijeli kao što smo već rekli 4 nova života.Anđela je polusestra od Veljka i kćerka Natalije i Željka, ona je bila na svadbi od Veljka, kako su pisali mediji. Pogledajte kako izgleda Natalija:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *