Hvala pIastičaru, da ga nema, gledali bi rug0be na televiziji: Isplivala stara slika Darka Tanasijevića, svi u š0ku, da li je 0vo stvarno on - velika transformacija
Breaking News

Hvala pIastičaru, da ga nema, gledali bi rug0be na televiziji: Isplivala stara slika Darka Tanasijevića, svi u š0ku, da li je 0vo stvarno on – velika transformacija

Moramo da kažemo kako se ovaj novinar i ranije bavio tim poslom, smao niko nije znao za njega, bar široke narodne mase nisu bile upoznate sa njegovim likom i djelom. Naime, od kako je krenuo da se emituje rijaliti program Zadruga Darko je postao jedan od poznatijih novinara.

On vodi bitne emisije i postavlja pitanja zadrugarima kada traje jedna jako gledana emisija po imenu “pitanja novinara”. Kao i sve ostale javne ličnosti tako je i Darko izložen medijskom pritisku ali i pritisku širokih narodnih masa. On je sam rekao da svaki dan dobije mnogo l0ših poruka, ali da se s vremenom naviknete na to i prestanete da ih registrujete:

Kako vidite iznad teksta sada je jedna stranica na društvenim mrežama pronašla sliku na kojoj se jasno vidi kako je on izgledao prije. Napisali su hvala pIastičaru, jer stvarno ne liči na sebe. Svi njegovi fanovi su istakli da to nije pIastičar nego da je samo na ovoj fotografiji bio mršaviji i mlađi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *