Tea Tairović se tresIa nasred bine, nije ni primjetiIa sa du joj ispaIe gru*di: Pjevačica zapaIila masu - kad je zamiješaIa kukovima svi paIi u trans (Video)
Breaking News

Tea Tairović se tresIa nasred bine, nije ni primjetiIa sa du joj ispaIe gru*di: Pjevačica zapaIila masu – kad je zamiješaIa kukovima svi paIi u trans (Video)

Moramo da kažemo kako je Tea dugo godina na estradnoj sceni iako se nije uspjela do prošle godine istaći. Naime, kada je estrada u pitanju, svaki pjevač mora da izda jednu pjesmu koja će ga dići u visine i poslije te pjesme mu sve ide lakše, pa je tako i ona nakon nekoliko izdatih pjesama pronašla onu pravu i poslije nje postala jedna od najtraženijih.

Ona je jako vatrena, na sceni umije da pleše, a kako sama kaže, to ne radi zbog novca, njenom menadzeru ponekad njene izjave idu na živce, otkrila je, ali ona uživa u svom poslu, voli da pleše i pjeva, oduvijek je željela da to radi. Kada čuje da ljudi u publici pjevaju njenu pjesmu s njom, srce bi im dala, istakla je. Sada je imala jedan nastup da u žaru svega toga nije primjetila da su joj ispaIe gru’di, video koji kruži društvenim mrežama pogledajte  ispod teksta:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🎵🎵Bio/la sam tu🎵🎵 (@muzika_biosamtu)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *