Dragana Katić pIače kao kiša zbog sina: "Zauvijek ću ga čekati, iako znam da neće doći - otišIo je moje zIato u boIje.."
Breaking News

Dragana Katić pIače kao kiša zbog sina: “Zauvijek ću ga čekati, iako znam da neće doći – otišIo je moje zIato u boIje..”

Moramo da kažemo kako je ona miljenica širokih narodnih masa, a kako vidite u smaom naslovu radi se o Dragani Katić, svima poznatoj voditeljici jedne jako gledane i jako zanimljive emisije po imenu “Nikad nije kasno”. Ona je neko ko na sebe ne navIači nikakve skandale, ljudi je vole zato što je dostojavnstvena, elegantna, a prije svega sudeći po komentarima vole je jer je jako pozitvna osoba.

Danas donosimo neke informacije koje su nju bacile u tugu, koje su je raspIakale, kako je sama priznala, ali to je normalno, ona je samo majka. Kako vidite u naslovu radi s eo njenom sinu ,ona ima blizance, a Boban je jako mlad otišao da studira u Njemačku, uvijek je znala da če doći kući i nije joj sve to teško padalo, do trena kada joj nije javio da će ostati tamo i da se ne vraća u Srbiju.

Ona je pIakala kako kaže, rekla je da će ga zauvijek čekati da dođe kući, kao što bi i svaka majka, iako zna da neće, ali svijesna je da je njen sin otišao u bolje, da tamo ima ljepši i sigurniji život..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *