Dom porodice Ražnatović 0žaIošćen, "počivaj u miru, volim te i znam da te više ništa..": Oglasila se Anastasija i potvrdila tužne vijesti (Foto)
Breaking News

Dom porodice Ražnatović 0žaIošćen, “počivaj u miru, volim te i znam da te više ništa..”: Oglasila se Anastasija i potvrdila tužne vijesti (Foto)

Moramo da kažemo kako je Anastasija krenula stopama svoje majke, a kako vidimo iz mjeseca u mjesec niže velike uspjehe. Ceca je sama prije par dana kad aje Anastasija imala jako bitan nastup u Parizu istakla da je njena kćerka sustiže i da je ponosna na nju.

Širokim narodnim masama je mišljenje o njoj podijeljeno, jedni komentarišu kako ona nije puno bolja od ostalih mladih pjevačica ali da je ona kćerka od Cece i da je zato postigla tako veliku popularnost, dok drugi misle da je posebna i drugačija i da je vrijedna svakog pomena i svake pažnje.

Kako vidite iznad teksta ona je sada odlučila sa svima da podijeli kako je ostala bez svoje voljene ljubimice, svog psa kojeg je kako saznajemo putem medija imala godinama. Izgleda da je ovaj pas bio boIestan, jer njeni navodi da je sada gore neće ništa boIjeti i da joj je to utjeha ukazuju na to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *