Prijovićka saznala da je vara0 sa komšinicom u njenoj kući dok je bila na posIovnim putovanjima: Odmah ga ostavila zbog afere - isplivali svi detalji, Breni nije d0bro (Foto)
Breaking News

Prijovićka saznala da je vara0 sa komšinicom u njenoj kući dok je bila na posIovnim putovanjima: Odmah ga ostavila zbog afere – isplivali svi detalji, Breni nije d0bro (Foto)

Kako god okreneš, široke narodne mase že uvijek spekulisati o njenoj prošlosti. Jednom prilikom je Brena poIudiIa, rekla je kako joj nije jasno zašto se oni toliko baziraju na njenoj prošlosti kad aona ima sada savršen život, ne kaže da prije nije bio savršen, ali mogu malo da obrate pažnju na njenu sadašnjost i budućnost a ne samo prošlost.

Široke narodne mase su joj poručile da je njena snajka imala pr0šlost i to jako burn i da će se o tome uvijek pričati. Svi znamo da je ona bila u emotivnom odnosu sa Ljubomirom P. pjevačem koji je nju kako se naknadno saznalo varao kada bi ona bila na poslovnom putu što je ujedno i razlog prekdia dugogodišnje veze koja je svima izgledala savršeno.

 

Da stvar bude bizaarnija, on je to radio u njenom stanu, sa nekom od k0mšinica, istakao je izvor za medije. Prijovićka se jopš nije oglasila na ovu temu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *