AnđeIki Prpić puko brak zbog odn0sa na veš mašini: Evo i sa kim se 0dradiIa, imaju i slike - to joj nije mogao oprostiti (Video)
Breaking News

AnđeIki Prpić puko brak zbog odn0sa na veš mašini: Evo i sa kim se 0dradiIa, imaju i slike – to joj nije mogao oprostiti (Video)

Anđelka Prpić je svima poznata glumica koja je svoju karijeru najviše proslavila sa malim skečevima koji su humoristične prirode i koje su svi gledali, serija po imenu “Andrija i Anđelka”. Nakon ove serije svi su zeljeli da ona glumi za njih, a ona je rekla i sama d aje rođena pod sretnom zvijezdom i da joj je poziv oduvijek bio jasan, da mora da se bavi glumom, jer je to njeno prirodno stanje. Ona je jako uspiješna i dobra glumica, što je dokazala igrajuci brojne uloge.

Ona se razveIa  a kako kaže sve do 2020te godine je tr’pila ljubmoru svog muža koja je krenula nakon njenih in’timn1h scena u ulozi žena sa Dedinja. Serija koju smo imenovali je prikazivana svuda, a navodno njen tadašnji suprug Dario je prepoznao te scene kao prave, nije vidio glume, što ga je izIuđivalo iz dana u dan. Anđelka je na kraju rekla da je on bio Ijubomoran na sve njene kolege. Pogledajte scenu:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *