0vo je prava istina, Emini Mujić prekipiIo: Mediji bruje da je Dalila ostaviIa dijete, a evo šta je priznala njena majka - brutaIno
Breaking News

0vo je prava istina, Emini Mujić prekipiIo: Mediji bruje da je Dalila ostaviIa dijete, a evo šta je priznala njena majka – brutaIno

Kada pomenemo Eminu Mujić, moramo da kažemo da je điroke narodne mas ejoš od ranije baš i nesimpatišu. Naime, danas pišemo o njenom komentaru povodom izajva da je njena kćerka Dalila tamo negdje ostavila dijete. Emina se oglasila nakon nekoliko dana i istakla da ne vjeruje šta ljudima sve pada na pamet da izmisle.

Ona kaže da je njena Dalila duša od djeteta, da ne vjeruje da tako nešto ljudi pričaju, a da je zaboIilo što je to reako Car i dao na značaju temi koja je Iaž, apsolutna laž, istakla je Emina. Ona je rekla da nema šta zamjeriti Dalili, ona je najsikrenija osoba u zadruzi, jedino joj može zamjeriti što je svoj život dovela do ruba i što se sve to desilo sa Dejanom, ali oni će se pomiriti, papirići čine svoje, smijala se Emina.

Ona kao majka je do sada mnogo puta komentarisala sve teme, ali povodom ove je bila najkraća, što je svima probudilo neku sumnju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *