Car saznao da je žrtva tajnog pIana: "Dejan i Dalila se dopisuju, kada se sve završi, zajedno idu kući u Šepak, sve za pare.." - isplivao video snimak, auu, rijaliti igrači za medalje
Breaking News

Car saznao da je žrtva tajnog pIana: “Dejan i Dalila se dopisuju, kada se sve završi, zajedno idu kući u Šepak, sve za pare..” – isplivao video snimak, auu, rijaliti igrači za medalje

Moramo da kažemo kako je jedan od zadrugara progovorio napokon o tome što svi znaju a šute, a to je ni više ni manje nego očekivani Marko Đedović. On je neko ko je oduvijek bio realan i iskren, pa je tako sada u toku izlaganja kod Darka Tanasijevića rekao kako je saznao da se Dalila i Dejan dopisuju i da planiraju zajedno da se vrate kući.

Ustvari, oni po njegovoj priči nikada nisu ni prekinuli komunikaciju, on je Iažno u vezi kao što je i ona bila. Viki je kako kaže Đedović u video snimku koji je objavljen i koji imate prilike da vidite ispod teksta pronašla papirić na kome je nacrtana kuća, što dokazuje da idu zajedno kući, a ispod je pisalo “voli te Dalila..”

Marko kaže da su oni sami sebe počeli pomalo ukopavati, te da je on sa Aleks samo zato jer ga podsjeća na Dalilu. Smatra da će jako broz doći do pomirenja između njih kao da se ništa desilo nije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *