0tac učesnika Zadruge ima0 srčani udaar zbog tuče u rijalitiju: Sestra otkrila detalje porodičnog ha0sa - niko nije ostao ravn0dušan na njene riječi
Breaking News

0tac učesnika Zadruge ima0 srčani udaar zbog tuče u rijalitiju: Sestra otkrila detalje porodičnog ha0sa – niko nije ostao ravn0dušan na njene riječi

Moramo da kažemo kako zadrugari svojim boravkom unutar rijalitija poremete uveliko život svojoj porodici van rijalitija, koji se teško snalaze sa medijskim natpisima i nagađanjima. Danas prenosimo izjavu , Dijane Musić, ona je sestra učesnika koji je na sebe skrenuo veliku pažnju sa svojim fIertovima i pIesom, a vjerujemo da možete pretpostaviti da se radi o sestri Dina Dizdarevića.

Ona je bila u jako gledanoj emisiji koja se emituje isto na tv Pink po imenu “pitam za druga” i odgovorila na neka zanimljvia pitanja. Istakla je da su svi ponosni na DIna da su ga jako poželjeli i da mu žele da dugo ostane i donese što veće mjesto.

Pitali su je da li je on stvarno Ijigav kao što svi pričaju, ona je rekla da nije, da je on još uvijek u zabludi, niije navodno kako ona kaže načisto sa emocijama koje ima prema bivšoj djevojci, ali, on že se još pokazati kako kaže Dijana. Ona je rekla da je njihov otac imao sr’čani udar, da su ga vodili u hitnu kada je marko Osmančić nasrnuo na Dina, da je to najg0ra scena koja im je uvijek pred očima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *