Zadrugarka se popeIa na zgradu pa prijetila da će se ub1ti: Doživjela nervni sIom zbog raskida, pIaši se najg0reg (Foto)
Breaking News

Zadrugarka se popeIa na zgradu pa prijetila da će se ub1ti: Doživjela nervni sIom zbog raskida, pIaši se najg0reg (Foto)

Kako vidite danas prenosimo malo ptresne informacije o jednoj zadrugarki ,a u pitanju je Milica, koja je sada u vezi sa Mensurom. Imali smo prilike da vidimo kako joj je bivši dečko koji ima nadimak “Golub” poslao za rođendan buket, a kada ga je ona onako odbila, jako se naIjutio, pa se javno oglasio.

Aleksandar Golubović, bivši momak od Milice je rekao kako je ona psihički nestabiIna i van zadruge, kako su oni bili u vezi duži vremneski period, oko 2 godine, a kada joj je rekao da prekidaju, ona je počela da pr1jeti kkao će se baciti sa zgrade, kako će se ub1ti.. On je dodao da ni sam nije to očekivao, pa mu je reakcija bila malo čudna ,rekao joj je da to uradi ako hoće, da ga ne zanima.

PIakala je ,doživjela ne sIom nervni, nije mogao da vjeruje da to radi i da tako vrišti, jednako kao sada Mnesuru, rekao je on. Ona je neko ko treba da se uči smiriti, ja sam to umio jer sam je ignorisao, tako se jedino smiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *