Bosanac krenuo da poIjubi Cecu u usta, nije znao da se snima: Ražnatovićka jedva izbegla, neviđena scena u Zvezdama Granda - "Bosanac je stari Iisac"
Breaking News

Bosanac krenuo da poIjubi Cecu u usta, nije znao da se snima: Ražnatovićka jedva izbegla, neviđena scena u Zvezdama Granda – “Bosanac je stari Iisac”

Svi znamo da je Ceca od ove sezone član žirija poznatog muzičkog takmičenja. Kada je Jelena donijela odluku da napusti ovo muzičko takmičenje, oni su pozvali njenu suparnicu Cecu, koja je to kako vidimo prihvatila objeručke. Naime, sada se na zadnjem snimanju desila jedna jako zanimljiva situacija između nje i njenog kolege i člana žirija Dragana Stojkovića Bosanca.

On je ustao i krenuo da poIjubi Cecu, a Saša je rekao kako Bosanac posebnu pažnju posvećuje njoj i kako je ovo jedna jako emotivna emisija, pa je onda Bosanac nastavio da ljubi redom svoje kolegice koje su u žiriju, kako bi ispravio sve to i ne bi nabacio sumnju na njih dvoje, prenose mediji.

On je došao do Cece da je poIjubi, ovo je bio intiman trenutak, ali Ceca se okrenula i on je onda poljubio u obraz, pogledajte i sami fotografiju kako se okrenula. Vjerujemo da su mislili kako se ovo neće prenositi ni snimati:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *