Ana Bekuta skinuIa crninu, pozirala nasmijana - 0vaj muškarac joj vratio osmijeh na lice: Isplivala slika Ane u zagrIjaju 0vog šmekera, auu
Breaking News

Ana Bekuta skinuIa crninu, pozirala nasmijana – 0vaj muškarac joj vratio osmijeh na lice: Isplivala slika Ane u zagrIjaju 0vog šmekera, auu

Moramo da kažemo kako ovih dana mediji prate svaki korak od Ane Bekute, a sada je došlo do komentarisanja jedne fotografije koju je kako ćete imati prilike da i sami vidite zapravo objavila njena kolegica Neda Ukraden. Ana je neko ko jako puno pati za svojim voljenim Mrkom, to joj jedino još niko nije mogao osporiti.

Ona je nakon njegove smr’ti otkazala na mjesec dana sve svoje nastupe i javna pojavljivanja, ali život ide dalje, pa tako i ona s njim je morala da krene. Ona je dobila podršku ljudi koji je vole, a to vidimo i po ovom druženju. Ona je iz njima pozatih razloga bila sa nedom i Draškom, nasmijani su, a svi su pisali kako joj je sigurno on sa svojim pozitivnim stavom vratio osmijeh na Iice. Pogledajte i sami kako su izgledali:

Ana skinula crninu, nasmijana pozira, dugo joj je trebalo. – samo je jedan od negat1vnih komentara. Naravno uvijek ima i onih koji su joj pružili podršku i rekli da se treba vratiti svom osmijehu i životu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *