Nećete ga prepoznati, š0k transf0rmacija Ognjena Amidžića: Riješio da 0vo promijeni na sebi - "čovječe šta uradi od sebe" pratioci zabezeknuti
Breaking News

Nećete ga prepoznati, š0k transf0rmacija Ognjena Amidžića: Riješio da 0vo promijeni na sebi – “čovječe šta uradi od sebe” pratioci zabezeknuti

Ognjen je svima poznat voditelj, on vodi emisiju ami dzi sou, koja je jako gledana. Moramo da kažemo kako ga ljudi vole i kako dijele jednako dobro misljenje o njemu, rijetki su koji ga ne simpatišu. On je nasmijan, veseo i umije s ljudima.

Kako smo imali prilike da vidimo, on je imao opkladu sa svojom suprugom koju je izgleda sudeći po izhodu izgubio i morao je da se ofarba ni više ni manje nego u plavo, ali kako  to zna cijeli svijet, on bi sve uradio za svoju Danijelu.

Moramo da kažemo kako je sve to objavio na društvene mreže na kojima nije specijalno aktivan, a fanovi su pisali da je promijenio lični opis i da ne liči tako na sebe. Svi mu savjetuju da se sto prije vrati u svoju prirodnu boju, ako je to moguće. Pogledajte kako on sada izgleda sve će vam biti jasno kada vidite:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *