Huso Mujić nikad 0štriji, opIeo po Dalili i Caru: "Oni su boIesnici, moja kćerka nema ni grama mozga" - evo šta je rekao o Dejanu Dragojeviću nakon svega
Breaking News

Huso Mujić nikad 0štriji, opIeo po Dalili i Caru: “Oni su boIesnici, moja kćerka nema ni grama mozga” – evo šta je rekao o Dejanu Dragojeviću nakon svega

Moramo da vidimo kako se situacija između Dalila i Cara pomalo smiri, pa ponovo zapaIi ,a njen otac se oglasio nakon što je osjetio veliki pritisak medija. Naime, on je sam rekao da je mislio kako više neće pričati o njima, obećao je sam sebi da se neće oglašavati, ali mora, ljudi mu stalno šalju klipove i mediji ga zovu.

On je istakao kako je Car Dalilu gađao limenkom i cigaretom, pIjuvao je a ona idalje boravi kraj njega, to nije njegova kćerka, to nije njegovo dijete, oni su oIoši, to su najgori ljudi, boIesnici. On je imao razne epitete koje im je udijelio, a kada su ga mediji pitali za Dejana, on je bio jasan i precizan.

Istakao je da ne želi puno o njemu da priča, ali da mu ništa ne zamjeri, dobro je sve podnio, on zna da je Dejan dobra duša, a što ponekad kaže nešto l0še, dođe i njemu do grla. On je rekao da idalje stoji pri stavu da su Dejanu vrata kuće Mujić uvijek širom otvorena i uvijek je dobro došao tu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *