Kija je Slobina bivša žena, a evo ko je bivši muž Jelene Đuričanin: Sa njim ima dvoje djece, on je imao jasnu poruku za Radanovića - da li SIoba treba da se zabrine
Breaking News

Kija je Slobina bivša žena, a evo ko je bivši muž Jelene Đuričanin: Sa njim ima dvoje djece, on je imao jasnu poruku za Radanovića – da li SIoba treba da se zabrine

Moramo da kažemo kako je Jelena Đuričanin donijela odluku da stane na ludi kamen po drugi put sa pjevačem Slobodanom Radanovićem. Svi su pisali o njihovom vjenčanju, spekulisalo se da je to bilo na isti dan kao kad je imao vjenčanje sa svojom bivšom suprugom Kristinom Kijom Kockar.

Naime, danas prenosimo neke nove informacije, da li ste znali ko je bivši muž od njegove sadašnje supruge? Malo ko zna da se radi o privatniku i biznismenu koji ne živi ovdje nego u inostranstvu, njegovo ime je Igor Marković. On je rekao nekoliko rečenica za medije koje prenosimo ispod ovog teksta:

Jelena i ja smo slobodni, želim joj svu sreću, nas dvoje nismo u l0šim odnosima, pa imamo djecu zajedno, živjeli smo zajedno, samo smo se razveli, mi nikada nismo prestali da komuniciramo. Mnogi su o meni pričali svašta, ali ja za nju nemam ništa l0še da kažem. – istakao je, pa je onda prešao da priča o svom poslu:

Nakon ovakvih riječi, mnogi kažu da Slobodan treba da se zabrine, jer navodno misle da on nije prebolio bivšu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *