Pravi bum, Ijubavnica p0k0jn0g Šabana Šaulića se udaIa za misteri0znog muškarca: Okitio je zIatom i kristaIima, čini se da je stariji od nje, pravi je dasa - evo kako izgledaju zajedno
Breaking News

Pravi bum, Ijubavnica p0k0jn0g Šabana Šaulića se udaIa za misteri0znog muškarca: Okitio je zIatom i kristaIima, čini se da je stariji od nje, pravi je dasa – evo kako izgledaju zajedno

Svi koji prate domaću estradu vrlo vjerovatno su čuli za Ivonu Nrgovanović, Cucu. Ona je poznata po učešću u rijalitiju, ali takođe i po svojoj aferi sa pokojnim kraljem narodne muzike Šabanom Šaulićem. Ona je nedavno progovorila o svojoj Aferi sa Šabanom, i mnogo ju je pogodila smrt pjevača, i javno se sa suzama oprostila od njega.

Naime, Cuca je u međuvremenu pronašla svoju srodnu dušu te se skrasila. Udala se i sada ima sretan brak sa svojim izabranikom. Mnogi smo se iznenadili tom pojavom slika sa svadbe i činjenicom da se udala jer je svima poznato koliko je patila za Šabanom.

Da ima itekako lijep život, u ovom tekstu vam kao dokaz tome prilažemo sliku sa svadbe gdje pozira sa svojim izabranikom a i sliku iz zlatne stolice u kojoj pozira za svoj instagram.Moramo da kazemo kako se ona dosta oglašavala povodom afere sa kraljem, a mnogi su to vidjeli kao pr0bijanje u javni svijet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *